Onderhoud

Door op tijd  een onderhoudsbeurt te plannen aan je auto voorkom je onveilige situaties, pech op de weg en dure reparaties. Is jouw auto toe aan een onderhoudsbeurt?

Auto Service Zoetermeer verricht al jaren onderhoud aan álle automerken, dus welk merk je ook rijdt: je kunt altijd met je auto bij ons terecht. 

Grote beurt

Tijdens de grote beurt controleren we je auto op 80 belangrijke punten. We vervangen dan o.a. het olie- en luchtfilter, verversen de motorolie en vullen ruitensproeier- en koelvloeistof bij. Daarnaast worden alle onderdelen van de auto nagelopen op werking, slijtage en eventuele beschadiging.

Kleine beurt

Tijdens de kleine beurt wordt je auto op meer dan 15 belangrijke punten gecontroleerd. Denk hierbij aan het verversen van de motorolie, vervangen van het oliefilter en vullen van de ruitensproeiervloeistof.

Diagnose

Komt er een raar geluid uit uw auto? Maar weet u niet waarvan. Met ons track & trace systeem dringen we zo snel mogelijk door tot de kern van het probleem. Waar nodig verrichten we dergelijke aanpassingen, zodat u zo snel mogelijk de weg weer op kan!

Sluit Menu